Wie maakt die kussens, poefjes en lampen eigenlijk? Nou dat ben ik! Sophie, 32 jaar en vreselijk verliefd op alles wat met stoffen, prints, franjes en interieur te maken heeft.

4_edited.png
Brown & Gray Classic Art Museum Instagram Story_edited.png

FACE BEHIND THE BRAND

Twee jaar geleden stond ik op de Noordermarkt en werd ik zoals wel vaker gebeurt he-le-maal verliefd op een bijzonder stukje stof. Het had een prachtige print en was zo ontzettend mooi en kleurrijk, ik kon het gewoon niet laten liggen.

Thuis besloot ik al snel dat het een prominente plek in huis moest krijgen, het moest een sierkussen worden voor op de bank! Met naald en draad, een beetje schots en scheef lukte het me om een kussen te maken met de stof.

 

Trots als ik was op het resultaat ontwaakte er een vlammetje in mij. Ik kocht een naaimachine en liet Stardust tot leven komen. Ik woonde toen in een  schattig klein huisje in de Amsterdamse Jordaan, en bij gebrek aan een atelier knipte ik alle stoffen voor de kussens uit, zittend op mijn toenmalige houten keukenvloer.

 

Inmiddels heb ik een mooi atelier aan huis in onze benedenwoning in de Pijp en maak ik kussens, poefjes en lampenkappen. De stoffen die ik gebruik komen vanuit de hele wereld. Ik werk alleen met stoffen die een sprekende of unieke print hebben, van het zachtste katoen tot het rijkste fluweel.

 

Naast het ontwerpen en maken van interieuritems kan je bij mij ook terecht voor interieurstyling adviezen. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Hoe je jouw huis met wat simpele aanpassingen kunt omtoveren tot een sfeervol geheel? Of wil je advies over de combinatie van verschillende prints en kleuren?

 

Stuur me een berichtje, ik denk graag met je mee en wie weet tot snel!

Zonder logo sfeerbeelden-116.jpg

het atelier

Bij het maken van een ontwerp kijk ik naar kleurencombinaties die in harmonie zijn met elkaar. Ook moet het geheel een lust zijn om naar te kijken, elk design is daarom origineel maar ook spannend en betoverend.

2_edited.png
1_edited.png
thumbnail_PhotoRoom_20210924_120330_edit